dans2_banner.jpg
- - - Menu - - -

“Dance a way of living”


NIEUW BIJ KDO!

 

‘IN SHAPE’ les 
Doelgroep: Dames en heren die willen werken aan hun conditie op een leuke, gezellige en eigentijdse manier. 

Wil jij op een leuke, gezellige en eigentijdse manier werken aan je conditie en vind je het leuk om dat te doen op muziek, dan is de ‘IN SHAPE’ les wat voor jou!
De les bestaat uit een warming-up, conditietraining, spierversterkende oefeningen en een cooling down op muziek. 

 

JAZZDANS

Doelgroep: dames 

Heb je zin om er even een uurtje gezellige tussenuit te zijn en tegelijkertijd lekker te ontspannen en bewegen op muziek die jou aanspreekt, dan kom naar onze Jazzdans les! Neem je vriendin mee en ontspan, beleef en beweeg samen de klok rond met ‘back to the sixty, seventy and eighty’! 

 

 

55 plus….? BEWEGEN DUS!

Doelgroep: Dames en heren van rond de 55 jaar en ouder die willen werken aan hun conditie op een ontspannen en gezellige manier. Na afloop is voor diegene die zin hebben ‘koffietijd’.

Ook u kunt in beweging komen door mee te doen aan onze lessen voor 55-plussers. De bewegingsactiviteiten voor 55-plussers worden door deskundige begeleiders gegeven. De lessen starten met een warming-up op muziek. Daarna doen we oefeningen die gericht zijn op alle spiergroepen. Deze oefeningen kunnen eventueel ook met of op een stoel gedaan worden, waarbij diverse materialen worden gebruikt. We sluiten de les altijd af met een rustiger deel. 

 

 

Dit filmpje geeft een indruk van de danslessen bij KDO