Freerunnen1.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

"Freerunnen, de snelst groeiende gymsport in Nederland"

Free running of freerunnen is vooral bekend als straatsport, maar de indoorvariant bij KDO Apeldoorn is minstens zo uitdagend. Zo spectaculair mogelijk van de ene plek naar de andere en onderweg hindernissen en obstakels nemen, daar gaat het allemaal om. Met snelheid gekoppeld aan acrobatiek, fysieke uitdaging, mentale beheersing en controle. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau en dus is freerunnen toegankelijk voor iedereen (vanaf 8 jaar).

Freerunnen is de laatste jaren enorm in opkomst. De sport is een filmpjes-hit op internet en free runners komen vaker en vaker voor in bioscoopfilms. Freerunners zijn de jongens van de straat die zich vooral in teams uitleven. Steeds meer jongeren beoefenen freerunning of zoeken een plek waar ze onder begeleiding trucs kunnen aanleren. Wil je weten wat deze vorm inhoud? Bekijk dan deze filmpjes.

Freerunnen bij KDO is toegankelijk voor jongens en meisjes. Komt gerust een keer kijken of doe vrijblijvend twee lessen mee.

Deze filmpjes geven een indruk van de lessen freerunnen bij KDO en freerunnen in het algemeen