turnen1.jpg
- - - Menu - - -

Afgelopen dinsdag zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering de trainsters van de A- en B turnselectie uitgeroepen tot "KDO'er van het jaar".
Vanmorgen is deze bokaal door Vemmeke van Straten aan de trainsters, tijdens een buiten training, uitgereikt.

 

 

De "KDO'er van het jaar" stond deze keer in het teken van de corona. 
Binnensporten mochten grote delen van het jaar niet door gaan, wat om een hoop extra inzet en creativiteit van bestuur, trainers en vrijwilligers vroeg. De trainsters van de A- en B turnselectie hebben ervoor gezorgd dat ondanks alle beperkingen er toch doorgetraind kon worden. De uitdaging was om de trainingen zo dicht mogelijk bij turnsport aan te laten sluiten en dit snel op te starten.
Dat is gelukt, want binnen een mum van tijd was er al een alternatief programma voor de turnsters in de vorm van online trainingen.
Naarmate de tijd vorderde werden de trainingen van steeds hogere kwaliteit. Naast online trainingen, werden er challenges georganiseerd en kwamen er buiten trainingen op verschillende locaties.
Op het moment dat het weer even kon, werd er snel een onderlinge wedstrijd georganiseerd.
De creativiteit van de trainsters zorgde er ook tijdens de tweede lockdown voor, dat er steeds nieuwe en passende oefenvormen werden bedacht, waardoor alle turnsters gemotiveerd en in vorm bleven.

 

     

 

De beslissing was dan ook unaniem om de bokaal "KDO'er van het jaar" dit jaar aan de trainsters van de A- en B turnselectie uit te reiken.