turnen2.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

Zaterdagmiddag 11 februari was het zover. Het 1e “Apeldoornse” meetmoment voor de onderbouwturnsters. Samen met de verenigingen NTK/Novitas, DIO, De Kempers en BSV werd deze 1e wedstrijdvorm voor de jongste turnsters tot een succes gemaakt.


Op de toestellen sprong, brug, balk, vloer en trampoline kwamen tijdens dit 1e moment verschillende trajecten (bewegingsvaardigheden) aan bod. Geen hele oefeningen, maar vooral losse onderdelen. De meisjes werken in een circuitje, waarbij ze gedurende 15 minuten mogen blijven oefenen. Hierbij kan er per onderdeel gekozen worden uit 7 stappen (moeilijkheid). Aan de hand van het aantal bepaalde kenmerken per onderdeel wordt het turnen gewaardeerd met een kleur sticker (uitvoering).


En wat is er hard gewerkt! Bijna 80 meisjes hebben aan ouders, broers, zussen, familie en vrienden mogen laten zien waar ze de afgelopen maanden hard aan gewerkt hebben. Zo ook de turnsters van KDO, geboren in 2013 – 2014 – 2015.
Trots ging iedereen met een mooi diploma en een medaille naar huis!

 


Turnsters uit de groep van Anna en Mosa (6e divisie)Turnsters uit de groep van Myrthe, Brigitte en Kim (5e divisie)Turnsters uit de groep van Iris en Lisanne (4e divisie)Turnsters uit de groep van Sharon en Karin (2e-3e divisie)

 

Op zaterdag 22 april staat het 2e meetmoment gepland. Dan komen veel andere trajecten aan bod.
De komende maanden zullen alle meisjes zich hier weer op voorbereiden in de trainingen.