turnen2.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

Dit is de sport voor jong en wat ouder om het lichaam in conditie te houden. In deze lessen ben je met je hele lichaam bezig. Niet alleen het uithoudingsvermogen wordt getraind, maar ook aan je kracht en soepelheid wordt gewerkt. De gymnastieklessen bij KDO zijn gericht op de doelen en eisen van de betreffende groep. Zo zijn de kleinsten op speelse wijze bezig met het verbeteren van hun mobiliteit en coördinatie vermogen, terwijl de ouderen al zwetend hun stijve spieren versoepelen.

De schoolgaande jeugd willen we op gezellige en ontspannen wijze de basisonderdelen van het turnen bij brengen. Door het deelnemen aan gymnastiek kan iedereen op zijn eigen niveau met het turnen bezig zijn. Uiteraard wordt het spel element bij deze lessen niet vergeten. Kom gerust een keer kijken of doe vrijblijvend twee lessen mee.