turnen2.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

Vanaf het moment dat uw kind kan lopen wordt de wereld een stuk groter. Uw kind wil nu de wereld gaan verkennen, maar voelt zich nog niet veilig genoeg om dit zonder zijn vader of moeder te doen.

Ouder / peuter gym richt zich juist op deze peuterfase. Eén uur peutergym wil zeggen; gericht bezig zijn met je eigen kind. Door middel van spelletjes, liedjes en oefeningen de motorische ontwikkeling van je kind zoveel mogelijk te stimuleren en bevorderen. Waarbij de nadruk ligt op het hebben van plezier met vader en/of moeder.

Beweegdiploma net zo belangrijk als een zwemdiploma!
Het halen van een zwemdiploma voor het jonge kind is voor veel ouders de normaalste zaak van de wereld en hoort bij de opvoeding. Het behalen van een beweegdiploma voor het jonge kind is nog niet zo vanzelfsprekend, maar o zo belangrijk voor de motorische, de sociale en cognitieve ontwikkeling van het jonge kind. Lees hierover meer op onze pagina over het beweegdiploma.