turnen1.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

Voor meisjes die zich in het turnen willen specialiseren heeft KDO de turnafdelingen. Binnen de turnafdeling zijn er verschillende niveaus waar de meisjes worden ingedeeld. Er wordt alleen op de vier wedstrijdtoestellen (vloer, sprong, balk en brug) geturnd. Met als doel deel te nemen aan wedstrijden.

Dit houdt in dat er wordt mee gedaan aan turnwedstrijden in de regio, het district en landelijk. Tevens wordt door de meisjes deelgenomen aan het Apeldoornse Turn Kampioenschap (ATK).

Tenslotte is er een Gym+/Turngroep binnen KDO.  Deze groep is voor meisjes die graag willen turnen, zonder daarbij een (verplichte) wedstrijddeelname te hebben. Naast de vier wedstrijdtoestellen, vormt ook het mintrampspringen een belangrijk onderdeel van de les.

Binnen KDO is er ook een Oud Talent turngroep. Deze groep bestaat uit oud turnsters, die op verschillende niveau's geturnd hebben. Maar de drang om te turnen is altijd gebleven. Dus nog lekker aan de brug hangen, over die dunne balk lopen en zweven over het paard! Ons motto is: gezellig bezig zijn met de turnsport! Kom gerust een keer kijken of doe vrijblijvend twee lessen mee.