kdobanner04.jpg
- - - Menu - - -

In het nieuwe seizoen starten we met veel nieuwe lessen in de KDO dansstudio aan de Laan van Westenenk 4. Keuze genoeg: van heel jong tot iets ouder. Benieuwd?

Lees snel verder en kom gezellig voor twee gratis proeflessen!

 “Dance a way of living”

‘IN SHAPE’ les 
Doelgroep: Jonge dames die willen werken aan hun conditie op een leuke, gezellige en eigentijdse manier. 

Wil jij op een leuke, gezellige en eigentijdse manier werken aan je conditie en vind je het leuk om dat te doen op muziek, dan is de ‘IN SHAPE’ les wat voor jou!
De les bestaat uit een warming-up, conditietraining, spierversterkende oefeningen en een cooling down op muziek. 

 

‘STAY in CONDITION
Doelgroep: Dames van rond de 45 jaar en ouder die willen werken aan hun conditie op een leuke, gezellige en eigentijdse manier. 

Heb je zin om in een gezellige omgeving op een eigentijdse manier te werken aan je conditie en vind je het leuk om dat te doen onder muzikale begeleiding, dan is de ‘STAY in CONDITION’ les wat voor jou! De les is bedoeld voor dames rond de 45 jaar en ouder en bestaat uit een warming-up, conditietraining, spierversterkende oefeningen en een cooling-down op muziek. 

 

Move, Dance & Swing!
Doelgroep: jonge vrouwen

Ben je een jonge moeder, heb je je kinderen net naar school gebracht en even zin om een uurtje lekker te dansen op hedendaagse muziek, of heb je geen kinderen, maar wel even tijd om er een uurtje tussenuit te gaan, dan kom naar de Move, Dance & Swing les. We beginnen de les met een swingende warming-up waarna we een rustmoment creëren met ontspannende en spierversterkende oefeningen. We sluiten de les met weer een heerlijk swingend nummer!

 

‘Swing it out’ (‘Music flashback sixty to eighty’)
Doelgroep: dansles voor dames rond de 45 jaar e.o.

Heb je zin om er even een uurtje gezellige tussenuit te zijn en tegelijkertijd lekker te ontspannen en bewegen op muziek die jou aanspreekt, dan kom naar ‘Swing it out’! Neem je vriendin mee en ontspan, beleef en beweeg samen de klok rond met ‘back to the sixty, seventy and eighty’! 

 

Beleef kleine verhaaltjes met je kind!
Doelgroep: Ouders en/of oma’s of opa’s en hun (klein)kinderen vanaf ongeveer 2 jaar (kinderen die al kunnen lopen) tot aan basisschool leeftijd (4 jaar). 

Samen met je kind beweeg je spelende wijze op muziek. Basis voor de les is een thema of verhaal waarin het kind met begeleiding van de (groot)ouder de hoofdrol speelt. Bewegingen en dansjes zijn aangepast aan het thema of verhaal. We stappen bijvoorbeeld in de rol van de kabouter, of we gaan met z’n allen naar het dierenbos. Een leuke beleef-les voor kind en (groot)ouder.

 

Bewegen samen met je (klein)kind op muziek met gebruik van materialen.
Doelgroep: Ouders en/of oma’s of opa’s en hun (klein)kinderen vanaf ongeveer 2 jaar (kinderen die al kunnen lopen) tot aan basisschool leeftijd (4 jaar). 

Met ondersteuning van muziek beweeg en speel je samen met je kind met materialen. Hiermee werken we onbewust aan de motorische vaardigheden van het kind. Het kind raakt niet alleen bekend met allerlei vormen en materialen, maar het kind ontwikkelt ook basisvaardigheden als het evenwichts-, oriëntatie-, aanpassings-, koppelings- en reactievermogen en ritmegevoel. Een les met veel beweeg- en spel plezier voor zowel (groot)ouder als kind. 

55 plus….? BEWEGEN DUS!
Doelgroep: Dames en heren van rond de 55 jaar en ouder die willen werken aan hun conditie op een ontspannen en gezellige manier. Na afloop is voor diegene die zin hebben ‘koffietijd’.

Ook u kunt in beweging komen door mee te doen aan onze lessen voor 55-plussers. De bewegingsactiviteiten voor 55-plussers worden door deskundige begeleiders gegeven. De lessen starten met een warming-up op muziek. Daarna doen we oefeningen die gericht zijn op alle spiergroepen. Deze oefeningen kunnen eventueel ook met of op een stoel gedaan worden, waarbij diverse materialen worden gebruikt. We sluiten de les altijd af met een rustiger deel. 

 

 

De lestijden zijn te vinden bij Dans/ Lesuren en Locaties!


 

Dit filmpje geeft een indruk van de danslessen bij KDO