Vereniging.jpg
- - - Menu - - -

 

De instappers en de pupillen 1 gaan van start. Senna en Tessa waren helaas geblesseerd. De meiden hebben er nu 1 wedstrijd op zitten en dat is te merken. Ze gaan vol vertrouwen aan de slag en laten mooie oefeningen zien. Bij de instap weet Suzanna en Isis het hoogste vloercijfer te halen. De brug bij de instappers was wat anders opgesteld dan ze gewend waren, om deze rede kon iedereen makkelijke bij de stok en kon Isis ook haar borstwaartsom laten zien.In wedstrijd 2 gaan de pupillen 2 en de junior en senioren aan de slag. Vorige wedstrijd was helemaal nieuw voor Dilara, het was nu al weer een stukje minder spannend. Bij de keuze meiden bij junior en senior hadden er ook zin in. Ze begonnen bij sprong. Milou had vorige keer niet gesprongen en het ging erg goed met inspringen, met de wedstrijd sprong ze nu ook en dat was even geleden. Ze was enorm trots. Marijke laat ook een mooie overslag met mooi gestrekte benen. Helaas springt Tessa geen overslag. Esmee springt een mooie overslag en met steeds meer zelfvertrouwen. De vloeroefeningen worden met steeds met uitstraling gedaan. Bij de pupillen laat Guilia weer een mooie handstandplat met afduwen zien.
In de laatste wedstrijd van de dag zitten de meiden van jeugd 1 en de jeugd 2 meiden. De jeugd 2 meiden doen keuze oefenstof en hebben de laatste tijd hard gewerkt. De vrije oefeningen van de meiden zien er steeds beter uit. Bij jeugd 1 deden Ipek en Sterre mee. Ze hebben mooie oefeningen laten zien. Helaas vergat Ipek iets op vloer, maar ze liet een mooie oefening zien.

Na de tweede plaatsingswedstrijd word de plaatsing bekend gemaakt voor de finale. Bij de prijsuitreiking mochten een stapje naar voren maken:

-Instap: Suzanna van Hee

-Pupil 1: Sophie Hobbel

-Jeugd 1: Ipek Cince

-Senior H: Milou Netten

De definitieve doorstromen is later bekend gemaakt en Isis van de Pluijm voor instap nog mee mag doen en Julie van Nuissenburg bij jeugd 2 nog deel mag nemen. Sterre is een reserve voor jeugd 1. Gefeliciteerd en ze doen mee in de finale op 21 mei. De 6 meiden staan hieronder op de foto:Alle meiden hebben 2 mooie wedstrijden laten zien en de volgende wedstrijd is voor iedereen op 18 juni. Op 4 juni doen een aantal senioren en junioren nog mee aan de toestelfinales.

De uitslag van 2 april

Instap D3:

9de Suzanna van Hee

11de Isis van der Pluijm

15de Sabrine Salama

16de Kiara Lemmers

19de Dejah Cathalina

22ste Ciana Serhalay

23ste Lisa Limburg

25ste Janine de Sousa Camara

 

Pupil 1 D3:

13de Sophie Hobbel

18de Donna Buitink

22ste Jasmine van der Hoofd

25ste Melany  KwakPupil 2 D3:

13de Rosalie van Maasakker

14de Guilia Scholten

15de Dilara NeijenhuisJeugd 1 D3:

5de Ipek Cince

6de Sterre BeerdsenJeugd 2 supplement H:

8ste Melanie Schieven

9de Julie van Nuissenburg

13de Rachel CornelissenJunior supplement H:

4de Esmee de HaanSenior supplement H:

1ste Milou Netten

2de Marijke de Boer

3de Tessa Mantje