kdobanner04.jpg
- - - Menu - - -

 

Op zaterdag 4 juni ging de wekker weer vroeg. 6 meiden van de 6de divisie doen mee aan de toestelfinales. We zitten in wedstrijd 1. Bij junior H doet Esmee de Haan mee en eigenlijk zou Kayleigh Visser ook meedoen, maar die heeft een gym ongelukje gehad op school. Bij Senior doen mee: Soraya Plomp, Marijke de Boer, Milou Netten en Tessa Mantje.

Er was ook weer gezellig publiek meegenomen. Soraya die na lange tijd weer een wedstrijd ging turnen, had de jongste supporter mee. Haar dochter was er ook en gekleed in een turnpakje en turnbroekje. Ze kan met haar 1,5  jaar oud een handstand met hulp en strekt daarna even uit.

We beginnen op brug. Het inturnen gaat goed. Esmee laat een knappe ¾ reus aan de hoge zien. Soraya heeft haar tegenspreiden weer teruggevonden en gaat goed. Milou had een keurige oefening.

Op naar balk. Zo lekker smal. Marijke blijft keurig op de balk. Esmee laat zien dat ze geen angsten kent en laat een mooie handstand zien. Tessa deed dit toestel niet mee.

Op vloer mogen we onze oefeningen op muziek laten zien. Tessa laat een mooie loopsprong zien en haar overslag word ook steeds beter. Milou laat een mooie oefening zien, met veel uitstraling.

Na een ronde pauze en even beetje buitenlucht te hebben gehad, nog even knallen op sprong. Esmee maakt het soms nog een beetje spannend op sprong, maar ging prima. 

De uitslagen gingen even wat anders dan we dachten. Supplement G en H worden altijd gesplitst met de prijsuitreiking, maar vandaag bleven deze categorieën bij elkaar. De aanwezige leiding had dit ook nier verwacht.

Ze moesten steeds tegen ongeveer 25 meiden en dan weten we toch ook nog 2 keer podium te halen. Milou knap 2de op brug voor een nette oefening en Tessa 2de op vloer. Ze heeft op vloer ook een mooie uitstraling gekregen en daarvoor werd ze beloond.

 

 


 

 

Linda Klunder heeft me deze dag ook nog geholpen, dank je wel Linda. Het Linda team ;-)