vereniging_banner.jpg
- - - Menu - - -

Zaterdag 11 mei was de regio finale van de 5e divisie in Ede. 5 meiden waren geplaatst voor de finale en 2 meiden waren reserve. Helaas hebben zij uiteindelijk niet kunnen turnen. 

In de eerste wedstrijd waren de instappers en pupillen 2 aan de beurt. Stella kon helaas niet deelnemen aan de finale, omdat zij nog op vakantie was. Lizzy en Jill begonnen in baan 1 op brug. Lizzy had mooie hoge zwaaien. Senna starte ook op brug, maar dan in baan 2. Zij was erg zenuwachtig maar liet een mooie brug oefening zien. Dit werd beloond, zij was 5e op brug. Het volgende toestel was balk. Senna viel helaas met de koprol, maar turnde verder erg stabiel. Lizzy en Jill turnde ook netjes. Vloer ging bij Senna iets minder goed, zij vergat helaas 1 element wat haar 2 punten kostten. De meiden sloten de wedstrijd af bij sprong. 

 

Lizzy werd 16e en Jill 28e van de 32 turnsters. Senna werd 22e van de 32 turnsters. 

 

In wedstrijd 3 was het de beurt aan Mila (pupil 1). Gelukkig had zij niet zoveel zenuwen, dit liet zij tijdens de wedstrijd ook zien. Mila turnde erg netjes en strak. Op sprong werd ze 1e door haar snelle aanloop en mooie afzet. Op brug was de jury erg verrast door haar mooie hoge zwaaien, hierdoor werd zij 3e. Daarna kwam haar lievelingstoestel balk. Hier heeft zij een mooie oefening laten zien en zat met de koprol recht op de balk! Haar turnvriendin Lenna zat haar aan te moedigen langs de kant. Dit heeft geholpen want Mila is uiteindelijk 1e geworden! ? Er deden 20 turnsters mee. 

 

De trainsters zijn erg trots op de meiden! Nu snel oefenen voor de ATK, waar de meiden erg veel zin in hebben.