vereniging_banner.jpg
- - - Menu - - -

Op het A niveau werd Floor Meijering bij de dames 2e, Bloem Schmitz 9e en Gaby Broersma 14e. Bij de junioren dames was er een 2e plaats voor Fabienne Faas. Jeresa Hatumena werd knap 3e en Julia van den Heuvel 7e. Bij de junioren heren was er een 1e plaats voor Max van langen en een 6e plaats voor Zilver Schmitz. Bij de jeugd heren werd Finn Munsters 3e en Rens Verhoef 4e en bij de jeugd meisjes was er een 6e plaats voor Lauri Beijleveld. Bij het synchroon werden Max van Langen/Zilver Schmitz 1e, was er een 2e plaats voor Bloem Schmitz/Jeresa Hatumena en een 3e plaats voor Lauri Belijleveld/ Isa Meijerink (SPARTA Ermelo).

Op het B niveau heeft Eline Beijleveld een 1e plaats behaald in de categorie junior meisjes. In de categorie B pupil/jeugd jongens was er een 3e plaats voor Ralph van Tilborg en een 4e plaats voor Cayden Ham. Bij het synchroon waren er twee 2e plaatsen voor Ralph van Tilborg/Cayden Ham en Eline Beijleveld/ Christel Groothuis (Sparta Ermelo).

Er zijn nog twee plaatsingswedstrijden op 12 maart a.s. te Zoetermeer en op 9 april a.s. te Alkmaar, waarna de deelnemers aan het NK 2016 bekend zullen zijn.