vereniging_banner.jpg
- - - Menu - - -

Op zaterdag 19 maart vond de eerste plaatsingswedstrijd op C, D en E-niveau plaats in Ermelo. Tijdens deze wedstrijd kunnen de spring(st)ers zich plaatsen voor het NK Trampolinespringen. Zij kunnen zich voor zowel individueel als synchroon plaatsen. 

‘s Ochtends vond de synchroon-wedstrijd plaats. In de jongste categorie E Instap Gemengd behaalden Noa Post en Debby Koekkoek een mooie 1e plaats met maar liefst 81,800 punten. Het synchroonpaar Kaya van de Pol en Danyck Schuurman konden helaas niet deelnemen i.v.m. ziekte.  

In de categorie E Pupillen Gemengd werden Floris van Langen en Sander Bierlaagh 2e met een score van 94,000 punten.  

Ook in de categorie D Pupillen Meisjes mocht KDO Apeldoorn ook met het goud naar huis. Mare Hekkelman en Marit Brinkman werden 1e met een score van 103,900. In dezelfde categorie werden Loïs Flight en Renske Groen 4e.


In de categorie D Jeugd Meisjes behaalden Tess Ignatius en Valerie Surtel een 4e plaats. In diezelfde categorie werden Anouk Veldhuis en Evie Meijer 5e.

Op het C-niveau (Pupil Meisjes) konden Lynn Koekoek en Celeste van Winkoop helaas niet deelnemen. Lynn Koekkoek is op dit moment nog herstellende van een blindedarmoperatie. In de categorie C Jeugd Meisjes werd het synchroonpaar ‘Lieke & Lieke’ (Lieke Huisman met haar synchroonpartner Lieke Schuur van Sparta Ermelo) knap 3e. Ook in de categorie C Junior Meisjes ging KDO Apeldoorn er met het goud vandoor. In deze categorie werden Eva de Bruijn en Pippa Rietveld 1e met 106,600 punten. In diezelfde categorie werden Lisanne Verdonk en Lisanne Wals 5e. ’s Middags vond de individuele wedstrijd plaats. In de categorie E Instap Gemengd deden dit jaar maar liefst 13 spring(st)ers mee. In die categorie had KDO Apeldoorn maar liefst 6 spring(st)ers. Noa Post werd met 3 mooie oefeningen knap 1e. In diezelfde categorie werd Debby Koekkoek 3e, Danyck Schuurman 4e en Floris van Langen 7e (als beste jongen in de categorie!). Voor Danyck Schuurman was het haar eerste trampolinewedstrijd.  Helaas konden Kaya van de Pol en Stijn Dettingmeijer niet deelnemen.
In de categorie E Pupillen III Gemengd behaalde Esmee de Grijs een mooie 1e plaats met 63,900 punten. Voor Jelle Voorberg en Sander Bierlaagh was het de eerste wedstrijd en zij werden respectievelijk 4e en 5e.  

Ook in de categorie D Pupillen Meisjes (jongste categorie op D-niveau) had KDO Apeldoorn veel deelnemers, maar liefst 4 springsters. In deze categorie werd Mare Hekkelman als één van de jongste springsters 1e met 73,800 punten. Renske Groen werd in dezelfde categorie knap 5e. Renske Groen pas sinds kort begonnen met trampolinespringen en laat goede progressie zien! Loïs Flight 9e werd in deze categorie 9e. Helaas maakte zij een fout in de tweede keuze-oefening. Marit Brinkman werd in de categorie D Pupillen Meisjes 12e.  

In de categorie D Jeugd Meisjes I werd Evie Meijer 7e en behaalde Claudine Schuitema een 8e plaats. 

In de categorie D Jeugd Meisjes II behaalde Tess Ignatius een mooie 2e met maar liefst 71,900 punten. Ook Anouk Veldhuis sprong 3 mooie oefeningen en belande op een mooi 3e plaats. Valerie Surtel werd 5e. 

Danique Kamphuis werd in de categorie D Junior Gemengd knap 3e.  Bij de C Pupillen Meisjes werd Lieke Huisman met 3 mooie en moeilijke oefeningen knap 2e. Celeste van Winkoop werd 3e. Lynn Koekkoek kon helaas niet deelnemen. In de categorie C Pupillen-Jeugd Jongens behaalde Wessel de Kruyff een mooie 1e plaats met een puntentotaal van 73,800. Eva de Bruijn behaalde in de grote categorie C Jeugd Meisjes een 10e plaats. 


Tot slot behaalde KDO Apeldoorn in de categorie C Junior Meisjes 2 podiumplaatsen. In deze categorie werd Lisanne Wals 2e met puntentotaal van 80,150 en Pippa Rietveld 3e. Lisanne Verdonk behaalde een 8e plaats.
Volgende week zaterdag (26 maart) is de tweede plaatsingswedstrijd op C, D en E-niveau in Putten. Tijdens deze plaatsingswedstrijden kunnen de spring(st)ers een plekje bemachtigen voor het NK Trampolinespringen. Allemaal heel veel succes! Tot slot heeft Guus Surtel (vader van Valerie Surtel) mooie foto’s gemaakt. Deze kunt u terug vinden via deze link