vereniging_banner.jpg
- - - Menu - - -

Floor Meijering en Claudia de Graaf werden Nederlands kampioen bij de A Senior Dames. Max van Langen en Zilver Schmitz werden in de categorie A Jeugd/Junior Jongens Nederlands kampioen. Met een torenhoge score van 45,500 punten waren zij zelfs beter dan de A Senior Heren. Finn Munsters werd Nederlands kampioen bij de A Jeugd Jongens en met drie mooie oefeningen liet hij zijn potentie voor de toekomst zien. 

Eline Beijleveld werd met drie mooie oefeningen Nederlands kampioen bij de B Junior Meisjes en liet zij haar concurrentie ruim achter zich. Lisanne Wals werd in de categorie C Junior Meisjes Nederlands kampioen en Loïs Flight werd in de categorie D Pupil Meisjes Nederlands kampioen. Noa Post werd in de jongste categorie E Instap Gemengd knap Nederlands kampioen en liet zij de concurrentie met bijna 3 punten achter zich. Ook werd Noa Post Nederlands kampioen met haar synchroonpartner Debby Koekkoek in de categorie E Instap Gemengd. 

 

Naast bovenstaande Nederlandse kampioenen ging KDO Apeldoorn met meer medailles naar huis. Mare Hekkelman (D Pupil Meisjes) en Fabienne Faas (A Junior Meisjes) werden knap tweede in hun categorie. Ook werden Danych Schuurman en Kaya van de Pol (E Instap Gemengd) en Fabiënne Faas en Gerlissa van de Groep (A Junior Meisjes) tweede met synchroonspringen. 

Brons was er voor de individuele spring(st)ers Celeste van Winkoop (C Pupil Meisjes) en Cayden Ham (B Pupil/Jeugd Jongens). Ook behaalden zij met hun synchroonpartner een bronze medaille (Celeste van Winkoop en Lynn Koekoek in de categorie C Pupil Meisjes en Cayden Ham en Ralph van Tilborg in de categorie B Pupil/Jeugd Jongens). 

 

Jeresa Hatumena (A Junior Meisjes) behaalde, met een minimaal verschil van nummer drie, in de finale een vierde plaats. Ook wist Jeresa haar synchroonpartner Bloem Schmitz (A Senior Dames) net niet het podium te bereiken en werden zij uiteindelijk vierde. Ook was er een vierde plaats voor het synchroonpaar Loïs Flight en Renske Groen (D Pupil Meisjes) en een vijfde plaats voor het synchroonpaar Mare Hekkelman en Marit Brinkman in dezelfde categorie. Wessel de Kruyff (C Pupil/Jeugd Jongens) moest ook genoegen nemen met een vierde plaats. Eva de Bruijn en Pippa Rietveld (C Junior Meisjes) werden in de synchroonfinale vijfde. Max van Langen (A Junior Jongens) en Lieke Huisman (C Pupil Meisjes) moesten hun oefening in de finale helaas vroegtijdig beëindigen waardoor zij respectievelijk zesde en zevende werden.Gaby Broersma (A Senior Dames), Bloem Schmitz (A Senior Dames), Zilver Schmitz (A Junior Jongens), Julia van den Heuvel (A Junior Meisjes), Gerlissa van de Groep (A Junior Meisjes), Laurie Beijleveld (A Jeugd Meisjes), Ralph van Tilborg (B Pupil/Jeugd Jongens), Pippa Rietveld (C Junior Meisjes), Sander Bierlaagh (E Pupil III Gemengd) en de synchroonparen Gaby Broersma en Ashley Kuijper (A Senior Dames), Laurie Beijleveld en Isa Meijerink (A Jeugd/Junior Meisjes), Lisanne Wals en Lisanne Verdonk (C Junior Meisjes), Lieke Huisman en Lieke Schuur (C Jeugd Meisjes), Anouk Veldman en Evie Meijer (D Jeugd Meisjes) behaalden helaas niet de finale, maar mogen terugkijken op een geweldige ervaring in de Ahoy Rotterdam.