vereniging_banner.jpg
- - - Menu - - -


Op zaterdag 8 oktober hadden de C-, D- en E-springers van KDO Apeldoorn hun eerste teamwedstrijd. Na de zomervakantie is hard getraind om weer mooie en moeilijke oefeningen te springen. De springers waren te gast bij Sparta Ermelo om gezamenlijk een zo hoog mogelijke score neer te zetten met het team. 

 

In de C-categorie heeft KDO twee deelnemende teams. Hierbij mocht het C5 team, bestaande uit Pippa Rietveld, Lisanne Verdonk, Lisanne Wals Wessel de Kruyf, een mooie bronzen medaille in ontvangst nemen. Het C4-team, bestaande uit Lieke Huisman, Celeste van Winkoop, Renske Groen en Lynn Koekkoek op een 6e plek. 

 

Ook in de D-categorie heeft KDO drie deelnemende teams, de teams D6, D7 en D8. Het D6-team, bestaande uit, Mare Hekkelman, Marit Brinkman, Noa Post en Lois Flight, eindigde op een knappe 2e plek. Het D7-team, bestaande uit Tess Ignatius, Anouk Veldhuis, Valerie Surtel en Claudine Schuitema, eindigden op een 5e plaats. En het D8-team, dat bestaat uit Evie Meijer, Junia van Uyten, Jelle Voorberg en Romy Klooster eindigden op een 7e plek. 

 

In de E-categorie heeft KDO twee teams, E-9 en E-10. Hierbij eindigde het E9-team, bestaande uit Kaya van de Pol, Danyck Schuurman en Debby Koekkoek, op een welverdiende 1e plaats. Waarbij het E10-team eindigde op een mooie 4e plek, bestaande uit Sander Bierlaagh, Floris van Langen en Thijmen Timmer. 

 

Nu op naar de tweede wedstrijd!