kdobanner04.jpg
- - - Menu - - -

Zaterdag 5 november was de derde en laatste plaatsingswedstrijd voor teams op CDE niveau. Nadat er ingesprongen was door het D7, D8, E10 en C5 team kon de wedstrijd beginnen. Het C5 team met Wessel de Kruyff, Lisanne Wals, Pippa Rietveld en Eva de Bruijn begonnen hun wedstrijd erg goed. In de eerste keuze ronde moesten zij helaas een foutje incasseren, maar in de laatste ronde knokten zij zich terug tot een mooie derde plaats. Na 3 wedstrijden staan zij gemiddeld op een derde plaats waarmee zij zich ook plaatsten voor het Nk teams op 10 december in Alkmaar.

In dezelfde ronde kwamen ook het D7 team, bestaande uit Tess Ignatius, Anouk Veldhuis, Valerie Surtel en Claudine Schuitema, en het D8 team bestaande uit Evie Meijer, Junia van Uyten, Jelle Voorberg en Romy Klooster uit. Het D7 team greep net naast het podium en werd vierde. Het D8 team werd zevende. Met een respectievelijke vierde en zevende plaats in het eindklassement was dit helaas voor beide teams niet genoeg voor een plaatsing voor het Nk.

 In de E-categorie sprong het mannenteam, bestaande uit Floris van Langen, Thijmen Timmer en Sander Bierlaagh hun beste wedstrijd tot nu toe. Zij werden uiteindelijk verdiend eerste. Helaas was dit niet genoeg om zich te plaatsen voor het Nk.

Na deze ronde volgde er weer 2 blokken met inspringen waarin het E9, D6 en C4 team uitkwamen.

Het E9 team, bestaande uit Debby Koekkoek, Kaya van de Pol en Danyck Schuurman sprongen een solide wedstrijd waarbij zij alle 3 een nieuwe oefening sprongen. Dit pakte goed uit waardoor deze dames het zilver mee naar huis mochten nemen. Na twee eerste plaatsen en een tweede plaats hebben zij zich kunnen verzekeren van een plaats op het Nk.

Het D6 team bestaande uit Noa Post, Loïs Flight, Mare Hekkelman en Marit Brinkman sprongen een sterke wedstrijd waarin Mare zelfs voor het eerst een dubbele salto sprong. Zij werden zeer overtuigend eerste met een verschil van bijna tien punten op de nummer twee. Ook dit team heeft zich verzekerd van een plaats op het Nk.

Het C4 team bestaande uit Renske Groen, Lynn Koekkoek, Lieke Huisman en Celeste van Winkoop hebben hard gevochten, maar dit mocht helaas niet baten. Door 2 fouten in de eerste keuze ronde misten zij een hoop punten. Bij de laatste oefening hebben zij allemaal strak gesprongen en laten zien wat ze waard waren. Helaas hebben deze dames zich niet kunnen plaatsen voor het Nk.

 

Geschreven door een trotse trainster


 

 

Ps. Voor foto’s van de afgelopen wedstrijden kunt u kijken op de site van Guus Surtel. Wij willen hem hartelijk danken voor zijn inspanning en mooie foto’s!

klik op de foto om alle foto's te bekijken!

2016 11 05 Ermelo 3de Trampolinespringwedstrijd