Vereniging.jpg
- - - Menu - - -

Woensdag 25 januari werden er in de Raadszaal van het Apeldoornse Stadhuis de sportpenningen uitgereikt aan alle Nederlandse Kampioenen uit Apeldoorn.
Namens KDO waren er maar liefst 11 springers die een penning ontvingen.

In de middag kregen Debby Koekoek (synchroonspringen E), Noa Post (synchroonspringen E, individueel E en Teams D) , Lois Flight (Teams D), Mare Hekkenman (Teams D), Marit Brinkman (Teams D) en Eline Beijleveld (Individueel B) hun sportpenning uitgereikt uit handen van wethouder van Sport Nathan Stukker.

Floor Meijering en Lisanne Wals waren uitgenodigd voor het eerste deel van de avond. Lisanne was het afgelopen jaar Nederlands Kampioen in de klasse C junioren meisjes geworden en Floor is samen met Claudia de Graaf van TSH Nederlands Kampioen synchroonspringen geworden in de klasse A Dames senioren.

In de pauze mochten de dansers van KDO onder leiding van Marianne van der Burgt een demo verzorgen.

Het 2e deel van de avond werden de Apeldoornse Sportverkiezingen gehouden. Finn Munsters was genomineerd als Sporttalent. Deze titel ging naar een tennisster maar Finn mocht wel een sportpenning in ontvangst nemen. En Max en Zilver waren voor de 3e keer op rij genomineerd als Sportploeg. Helaas ging de titel weer aan hun neus voorbij en ging de eer naar de zeilers.


Op de foto’s zien jullie een korte impressie van de middag en avond.