Vereniging.jpg
- - - Menu - - -

Na ieder Olympisch sportjaar wordt het reglement  t.b.v. trampolinespringen aangepast op bepaalde onderdelen.
Dit heeft ertoe geleid dat 18 juryleden van KDO voor alle niveaus (1 t/m 3) de afgelopen weken een bijscholingscursus hebben gevolgd. Dit was verplicht omdat anders hun jurybrevet zou vervallen.
Gelukkig kunnen we als vereniging nog elke keer rekenen op deze fantastische inzet van ouders/springers/trainers die een juryopleiding gaan volgen of die een ander brevet willen halen. Er zijn zelfs ouders die dit doen terwijl hun kinderen niet trampolinespringen. De afgelopen periode zijn er ook weer verschillende  mensen geslaagd voor niveau 1 (uitvoering) en 2 (moeilijkheid). Ook gaan een aantal ouders en trainers een poging doen om hun jurybrevet niveau 3 (uitvoering niveau A/B) te halen.
Voor de vereniging is het erg belangrijk  dat we juryleden aan kunnen leveren voor de wedstrijden omdat anders de springers niet deel kunnen nemen aan de wedstrijden. Bedankt allemaal voor jullie vrijwillige inspanningen!Daarnaast moesten we nieuwe lijnen op onze trampolines aanbrengen.  Vanwege een nieuw juryelement, Horizontale Verplaatsing, is dit noodzakelijk. Er worden als gevolg van het nieuwe reglement ook punten gegeven voor de verplaatsing van de trampolinespringer op de trampoline. Hier worden 2 personen per jurypanel verantwoordelijk voor, totdat er een apparaat beschikbaar zal zijn. Afgelopen zondag hebben Carmen, Stef, Carla, Floor, Hetty en Ingeborg gezorgd dat de trampolines aangepast zijn door lijnen te kleuren.  Jullie ook bedankt voor jullie inzet!