vereniging_banner.jpg
- - - Menu - - -

Lisa en Alysha begonnen als eerste met de individuele wedstrijd. Zij behoren tot de jongste deelnemers van de wedstrijd, instappers niveau E. Beide meisjes sprongen een erg goede wedstrijd! Lisa wist dan ook het goud mee naar huis te nemen. Voor Alysha was het haar eerste wedstrijd, maar nam gelijk al het zilver mee naar huis!

Hierna waren de D-niveau springers aan de beurt. Bij de pupil meisjes werd KDO vertegenwoordigd door Marit, Noa, Debby, Danyck en Kaya.  Marit sprong een hele goede wedstrijd en werd hiermee 2e! Noa en Debby lieten ook een goede wedstrijd zien. Zij werden respectievelijk  4e en 6e! Danyck liet nette oefeningen zien, maar had een kleine val aan het einde van haar wedstrijdoefening, waardoor zij op de 8e plaats belandde. Kaya had helaas niet haar beste wedstrijd, maar ze heeft wel laten zien wat doorzettingsvermogen is! Zij eindigde op de 9e plaats.

In de categorie D jeugd meisjes namen Junia van Uyten en Romy Klooster deel. Junia eindigde op een mooie 8e plaats, waarna Romy, met een beetje pech vandaag, volgde op een 13e plaats.
Floris en Sander vertegenwoordigen de pupil jongens namens KDO. Beiden lieten drie keurige oefeningen zien en namen respectievelijk het zilver en brons mee naar huis. Jelle Voorberg nam deel in de D jeugd jongens en eindigde op een mooie tweede plek. 

In de C klasse pupil meisjes was het de beurt aan Mare, Celeste en Loïs. Alle drie de meisjes hebben een dubbele salto in hun wedstrijdoefening laten zien!! Mare was de beste van de dag in deze categorie en dat werd beloond met het goud. Celeste had helaas een val op de mat na één van haar wedstrijdoefeningen, waardoor ze het zilver net misgreep en op de 3e plek eindigde. Loïs heeft één van haar wedstrijdoefeningen  vroegtijdig moeten afbreken, omdat ze hartstikke ziek was. Hierdoor belandde zij net naast het podium. In haar andere twee oefeningen heeft ze wel laten zien wat ze kan. Dat belooft nog wat voor de volgende plaatsing wedstrijden!

Bij de C jeugd meisjes liet Renske een goede wedstrijd zien. Haar nieuwe keuze oefening is twee keer gelukt en hiermee eindigde zij op de 4e plaats. Verder namen ook Tess Ignatius, Valerie Surtel, Anouk Veldhuis en Claudine Schuitema deel in deze categorie. Valerie had voor het eerst een rudolf in haar oefening en eindigde hiermee op een mooie derde plek. Claudine (6e), Anouk(7e) en Tess (8e) hadden deze wedstrijd behoorlijk wat pech, maar zijn gemotiveerd om de volgende wedstrijd alle drie de oefeningen goed uit te springen.

Bij de C junior meisjes eindigden Evie Meijer op een 15e plek en Eva de Bruijn volgde met een 16e plek. Voor deze meiden ligt er de volgende wedstrijd ook een uitdaging om alle drie de oefeningen goed uit te springen. 

Bij de C pupil/jeugd jongens heeft Wessel de Kruyf een goede wedstrijd gesprongen, wat resulteerde in een tweede plaats. Ook was Thijmen aan de beurt. Ook hij heeft drie goede oefeningen laten zien. Hij heeft de pech dat de pupil en jeugd jongens samengevoegd zijn tot één categorie. Hierdoor is hij een van de jongsten uit de categorie en greep hij net naast het podium. Hij belandde op de 4e plaats.

Ook met het synchroonspringen werden er medailles behaald.

Goud werd er gewonnen door:
Lisa en Alysha  -   Instap gemengd E
Marit en Noa – Pupil meisjes D
Floris en Sander – Pupil jongens D
Wessel de Kruyff en Harris Pondes - C pupil/jeugd jongens

Zilver werd er behaald door:
Thijmen en Laurens (van Sparta Ermelo)  - Pupil/Jeugd jongens C
Mare en Loïs – Pupil meisjes C
Brons werd behaald door:
Renske en Celeste – Pupil meisjes C
Kaya en Danyck – Pupil meisjes D
Eva de Bruijn en Kim Boekelder  - C junior meisjes