BANER.jpg
- - - Menu - - -

 

Afgelopen maart zou de Dutch trampoline open 2020 plaatsvinden. Dit grote toernooi werd voor de tweede keer georganiseerd en beloofde weer veel spektakel. Helaas ging Nederland net dat weekend in lockdown en werd het evenement verplaatst naar november. Toen duidelijk werd dat een fysieke wedstrijd in november ook geen optie was, werd de online editie gelanceerd. Alle sporters, waaronder dus de sporters van KDO Apeldoorn, mochten hun oefeningen filmen en inzenden. Deze werden gejureerd en aan de hand van deze scores werd de uitslag bepaalt.

 

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 november vonden de opnames plaats in het wegenercomplex. Alle sporters kregen de mogelijkheid om hun oefeningen zo vaak op te nemen als zij wilden. Daarna werd een selectie gemaakt van deze filmpjes om een uiteindelijke keuze te maken en deze filmpjes in te sturen.

 

Op zaterdag 5 december was er via youtube een livestream opgezet( bekijk deze onderaan deze pagina) Met live commentaar werden alle oefeningen, inclusief scores, uitgezonden. Dit online evenement zorgde voor mooie resultaten onder onze sporters.

 

In de categorie meisjes 11-12 jaar werd Alysha Mulder 10e, Noa Post 12e, Maaike Pol 22e en Kaya van de Pol 25e. In dezelfde categorie, maar dan bij de jongens ging Jesper Pattipeilohy er met de winst en een enorme beker vandoor. In de categorie 13-14 jaar werd Thijmen Timmer netjes 15e en Marit Brinkman 10e. Bij de 15-16 jarigen nam Ralph van Tilborg het zilver mee naar huis. Hij liet hiermee ook zien in vorm te zijn voor de aankomende EK kwalificatie. Cayden Ham werd in dezelfde categorie 5e. Tess Ignatius werd 6e en Lieke Huisman 10e. Ook Wessel de Kruyff werd 5e, maar dan in de categorie 17-21 jaar. Rick Veldhuizen werd netjes 8e bij de senior heren. Floor Meijering sprong na lang blessureleed weer haar eerste wedstrijd en werd 7e.

 

 

 

 

 

Fijn om op deze manier weer een wedstrijd te kunnen springen en we zijn onwijs trots op deze mooie resultaten!