BANER.jpg
- - - Menu - - -

 

 

5-13 maart is de week van het Sportplezier! Plezier hebben tijdens het sporten is belangrijker dan winnen. Die gedachte staat centraal tijdens de Week van het Sportplezier. Daarom starten wij een actie waarbij filmpjes (of eventueel foto’s) ingestuurd kunnen worden over het plezier bij KDO Apeldoorn of het enthousiasme van een trainer/coach van KDO. Met filmpjes van max 30 minuten kan KDO sportclinics of lesmaterialen winnen, aangeboden door de KNGU. De sportclinics worden gegeven door een topsporter in bijvoorbeeld het turnen of trampolinespringen!

We hopen dat jullie leuke momenten deze week vast weten te leggen en willen delen op onze FaceBook pagina (www.facebook.com/KDOApeldoorn) met de hashtag #sportplezierkngu. Ook kan je foto’s en filmpjes mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarmee help je een plezierig sportklimaat uit te dragen, want door sportpleziermomenten in de lessen van KDO te verzamelen, laten we zien hoe belangrijk plezier in de sport is.

 

Laat zien hoeveel sportplezier er is binnen KDO Apeldoorn! Of laat zien op welke manier de trainer/coach bij KDO sportplezier centraal stelt binnen de les. Hij of zij maakt dan kans op de titel ‘Tofste gymsporttrainer’.