trampoline1.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

Van 9 tot en met 12 november 2023 stond het Wereldkampioenschap voor onze Trampolinespringers op de agenda en dit jaar vond dat plaats in Birmingham. Na een spannende week met een 11e plaats in de voorronde en een 8e plaats in de halve finale had onze KDO-er Rick Veldhuizen zich samen met zijn synchroonpartner Jordy Mol van Triffis uit Alkmaar geplaatst voor de finale van het Wereldkampioenschap. Het was bij de Nederlandse heren meer dan 15 jaar geleden dat een senior trampolinespringer zich geplaatst had voor een WK-finale, dus dit was al een geweldige prestatie!


Op zondag 12 november was het dan tijd voor de finale en het was een heel sterk deelnemersveld. Beide heren waren best zenuwachtig, maar wisten hun oefening gelukkig goed uit te springen en zij behaalden hiermee zelfs de 5e plaats! Wij zijn enorm trots op hen dat zij 5e van de wereld zijn geworden!

 

© Jordy Mol