BANER.jpg
- - - Menu - - -

De groepen musical dans werken in hun lessen toe naar een musical die aan het einde van het seizoen, rond juni of juli, opgevoerd wordt voor een groot publiek. 
Met professioneel licht en geluid, decor en de juiste kleding wordt het een fantastische musical met onze eigen musical leden in de hoofdrol.

In de musical lessen wordt aandacht besteedt aan dans, zang en toneel. Iedere les bestaat uit een dansante warming-up en spelvormen toneel. Daarna wordt er gewerkt aan de choreografie, zang en toneel in de verhaallijn van de musical. Ook gaan we samen aan de slag met de kleding en het decor.

Voor het aankomende seizoen 2017-2018 gaan we werken aan de musical PIETJE BELL! Een musical voor humor en kattenkwaad. Leuke rollen voor jong en oud!

Zie je het wel zitten om op te treden voor een groot publiek in een musical, dan is dit je kans! De lessen starten donderdag 24 augustus en vinden plaats in de gymzaal aan de Fortlaan.

In eerste instantie werken we in 2 leeftijdsgroepen. Afhankelijk van de leeftijden van de leden die zich aanmelden voor deze lessen kan er nog een aanpassing plaatsvinden:
18.00 -  19.00 uur kinderen vanaf 6 tot en met 9 jaar.
19.00 – 20.00 uur 10 jaar e.o.

Na gelang de musical vordert zal er een overlapping zijn van de uren. Hierover worden de leden t.z.t. geïnformeerd.
Naast bovenstaande vaste uren zullen er, indien nodig, momenten gepland worden op andere locaties voor wat betreft kleding en decor.

De musical is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan meedoen! Dus meldt je de eerste les en kom meedoen in PIETJE BELL!