Vereniging.jpg
- - - Menu - - -

 

Zaterdag 18 februari en zaterdag 1 april hebben de meiden van de 6e divisie de voorwedstrijden geturnd in Wezep en Nijkerk.

Aan deze wedstijden hebben deelgenomen:

Instap D3:
Eva, Simone, Evani, Britt, Felien en Elise
Pupil 1 D3:
Janine, Lisa, Aimee, Isis en Sabrine
Pupil 2 D3:
Kiara, Sascha, Fleur, Jasmine, Melany en Donna
Jeugd 1 D3:
Rosalie
Jeugd 2 H:
Sterre
Junior G:
Melanie, Kayleigh en Esmee
Senior G:
Marijke, Soraya, Noëlle, Tessa en Layla
 
Voor vele was de eerste wedstrijd erg spannend, want het was voor sommige de eerste turnwedstrijd. De meiden hebben er hard voor gewerkt en lieten mooie oefeningen zien. Bij de instap wist Elise een 2de plaats te behalen. Bij pupil 2 stond Donna op plek 3. Sterre werd bij Jeugd 2 3de. Bij de senioren was het even mis gegaan, maar Noëlle en Milou mochten allebei naar plek 3.

 
Op 1 april een wedstrijd was geen grap..... Voor veel turnsters was het al een stuk minder spannend. Soms gingen er dingen beter of viel het toch even tegen. De meiden hebben mooie oefeningen laten zien en we hebben laten zien dat KDO Apeldoorn er staat. Bij instap haalde Elise een mooie 2de plaats. Bij pupil 1 behaalde Aimee een mooie 4de plaats. Rosalie werd bij Jeugd 1 2de.  Sterre behaalde een mooie 3de plaats bij Jeugd 2 en Milou werd bij de senioren 3de.

 
Voor de finale op 13 mei in Ede wisten zich te plaatsen:

Instap: Elise en eerste reserve is Britt
Pupil 1: Aimee
Pupil 2: Donna en Jasmine
Jeugd 1: Rosalie
Jeugd 2: Sterre
Senior: Noëlle en Milou

 
Ik ben trots op alle meiden die hebben meegedaan. We zijn het seizoen mooi begonnen. Er volgt nog een finale, ATK en toestelfinale voor de grote.  Marijke, Linda K en Tessa dank jullie wel voor jullie hulp! Ilse wat fijn dat je kon jureren.