vereniging_banner.jpg
- - - Menu - - -

21 mei zijn de meiden van de 6de divisie op stap geweest. Ze wisten niet waar ze heen gingen, alleen dat ze bij de bibliotheek in de stad moesten verzamelen. Na een klein stukje lopen wist iedereen dat we gingen lasergamen en klonken er enthousiaste geluiden. We werden ontvangen en kregen een uitleg over wat er ging gebeuren.

We gingen lasergamen in 2 groepen, met z’n allen is het een beetje veel. De eerste groep ging individueel spelen. Voor een aantal was het lasergamen helemaal nieuw, maar hadden er veel zin in. Er werd fanatiek gespeeld. Na dit spel gingen ze even lekker wat drinken en was de volgende groep aan de beurt. Het was inmiddels iets donkerder gemaakt in de ruimte waar ze lasergamen en de grote konden losgaan. Het was leuk om te zien hoe er gespeeld werd. Na deze 2 spellen werden de meiden ingedeeld in teams aan de hand van de scores van het eerste spel.

Nadat ze allemaal 2 spellen hebben gespeeld en alle spellen eromheen hebben kunnen doen, gingen we lekker eten.  Lisa en Melanie kregen namens de juf een medaille, omdat ze afgelopen seizoen grote stappen hebben gemaakt. Jasmine kreeg nog een pechmedaille, omdat ze tijdens de finale op vloer flink door haar enkel ging. Na het eten was het nog tijd voor 2 groepsfoto’s en daarna was het alweer tijd om te gaan.

Het was supergezellig.

klik op de foto om alle foto's te zien!