vereniging_banner.jpg
- - - Menu - - -

Op 4 en 25 november waren de eerste plaatsingswedstrijden voor trampoline springen op het A- en B-niveau. In beide categorieen kwam KDO uit met twee teams. Het B4 team, bestaande uit Mare Hekkelman, Thijmen Timmer, Tess Ignatius en Renske Groen, kende 4 debutanten in deze categorie. Ondanks dat ze het allen zeer spannend vonden hebben zij zich goed staande weten te houden in dit grote deelnemersveld en zijn zij tweemaal 11e geworden. Het B3 team, bestaande uit Celeste van Winkoop, Lois Flight, Lynn Koekkoek en Lieke Huisman kende 2 debutanten in het team. Zij zijn 10e en 9e geworden. Helaas gingen er in de B-categorie maar 8 teams naar het NK en met een overall klassering van 10e (B3) en 11e (B4) is het onze springers niet gelukt zich te plaatsen voor het Nk. Wel hebben zij alvast kunnen proeven van de sfeer op AB-wedstrijden.

Het A2 team, bestaande uit Laurie Beijleveld, Cayden Ham, Eline Beijleveld en Finn Munster behaalden tweemaal een zesde plaats. In het overall klassement was dit genoeg voor de 6e plaats en dit was genoeg voor kwalificatie voor het NK. Het A1 team, Zilver Schmitz, Floor Meijering, Gerlissa van de Groep en Ralph van Tilborg werd tweemaal tweede. Zij kwalificeerden zich als tweede voor het Nk.

Over twee weken, op 9 december, zal het NK plaatsvinden in Oss. Dat geeft ons nog mooi de tijd om de puntjes op de i te zetten en te kunnen vlammen op het Nk teams 2017.

Voor foto’s van de eerste plaatsingswedstrijd klikt u op onderstaande foto: