kdobanner04.jpg
- - - Menu - - -

 

We zijn gestart met een crowdfunding campagne. Dit doen we om zo met elkaar een bijdrage te kunnen leveren voor de verbouwing en nieuwe materialen die nodig zijn voor een optimale inrichting van de nieuwe locatie op het Wegener terrein. Daar bouwen we een industrieel erfgoed om tot een trainingsaccommodatie voor trampoline, een indoor freeunpark en een eigen dansstudio.

Alle leden van KDO kunnen vanaf september 2018 gebruik gaan maken van de nieuwe trainingslocatie, want in de weekenden organiseren we instuiven, clinics en extra trainingen. 

Er is veel geld nodig om een goede en veilige trainingsaccommodatie te realiseren en daarvoor vragen wij je hulp. ‘Maak mensen enthousiast over hetgeen wij met elkaar willen realiseren’. Doneren heeft een gun factor. Als mensen jouw enthousiasme voelen, dan is de kans groot dat ze je een donatie gunnen. En zelf doneren kan natuurlijk ook. Heel graag zelfs!

Hiervoor is een crowdfunding platform aangemaakt. Via het crowdfunding platform kan je  doneren

Via de rode balk bij iedere campagne op het platform kun je zien wat er al gedoneerd is. 

 

Ook via Facebook zal de campagne herhaaldelijk te zien zijn. We vragen je om deze dan te liken en te delen. Hoe meer likes, hoe breder ons bericht de wereld in gaat, hoe groter de kans van slagen om ons doel te behalen! 

Bedankt dat ook jij je inzet om ons gezamenlijk doel te behalen, top! 

Samen gaan we die droom realiseren!

Samen de schouders eronder!