kdobanner04.jpg
- - - Menu - - -

Update 1 april:

De Nederlandse regering heeft op dinsdag 31 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd. 

Voor KDO betekent dit dat alle gymzalen en sporthallen zeker tot en met 28 april gesloten zullen blijven, en dat er helaas geen lessen zijn.

Aansluitend aan deze periode is de meivakantie en in die periode worden er ook geen lessen gegeven bij KDO.

 

Update 23 maart:

Nu de maatregelen i.v.m. de bestrijding van het Corona virus zijn aangescherpt en tot 1 juni gelden, gaat het bestuur zich buigen over de gevolgen hiervan. Daarbij zijn we ook afhankelijk van besluiten die genomen gaan worden door o.a. KNGU en NOC*NSF.
Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij jullie op terug.

 

Update 15 maart:

De Rijksoverheid heeft zojuist in een persconferentie aangegeven dat de periode van stillegging van o.a. sportclubs in ieder geval met 1 week is verlengd. Tot 6 april zullen alle trainingen, overleggen en evenementen bij KDO worden stilgelegd.

 

Bericht 12 maart:

Gymnastiekvereniging KDO volgt het advies op van de KNGU om al haar trainingen, overleggen en evenementen in ieder geval tot 31 maart stil te leggen. Vanwege de volksgezondheid zijn we genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en het advies van NOC NSF op te volgen.

 

Wij blijven de berichtgeving volgen en op deze pagina plaatsen wij de laatste ontwikkelingen.

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus