vereniging_banner.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

KDO is een veelzijdige vereniging! In de huidige tijd kan echt niet meer worden volstaan met alleen maar gymnastieklessen. Daarom worden naast gymnastiek ook de sporten turnen, trampolinespringen, dansen, aerobic/sportfit 55+, freerunnen aangeboden. Onder leiding van een enthousiast bestuur zorgt goed opgeleide technische leiding voor de invulling van deze diversiteit aan lessen. Er zijn lessen voor jong en oud en zowel op recreatief als selectieniveau.
Naast het wekelijkse sportaanbod verzorgt KDO veel nevenactiviteiten. Activiteiten als onderlinge wedstrijden, workshops, sportdagen, uitvoeringen en activiteiten rondom de feestdagen. Dit zijn extraatjes die we onze leden graag willen aanbieden.

Hieronder vindt u ons meest recente jaaroverzicht en daarnaast per discipline een korte impressie van het sportaanbod van KDO.

Jaarverslag 2020

Freerunnen

 

Dans


Gym/Turnen


 


Trampoline