trampoline2.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -


Kenniscentrum Calibris is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor het onderhoud van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport. KDO is door Calibris gekwalificeerd als “Erkend leerbedrijf”. Zie voor meer informatie ook www.calibris.nl

Deze kwalificatie betekent onder andere dat je bij GV KDO maatschappelijke stages kan lopen. Zit jij op het voortgezet onderwijs en moet je een maatschappelijke stage lopen? Dan kunnen wij je vast een leuke activiteit bieden om je maatschappelijke stage uit te voeren.

Assisteren
Binnen GV KDO zijn er tal van mogelijkheden om een maatschappelijke stage te lopen. De meest voorkomende is: helpen assisteren bij de gym- dans- of trampolinelessen. Vind je dit leuk, geef je op bij de leidster van je groep en geef aan dat je maatschappelijke stage bij KDO wilt gaan doen. Jouw leidster neemt dan contact op met het bestuur en dan overleggen we samen welke dag, welke groep, de tijd, wanneer je de stage gaat uitvoeren enzovoort.

Niveau 1 Gymnastiek of Dans
Een maatschappelijke stage als Assistent Gymnastiek of Jazzdans kunnen wij, als je wilt, combineren met de Junior Assistentencursus Gymnastiek of Jazzdans. Tijdens je maatschappelijke stage help je niet alleen de kinderen, maar leer je ook een aantal belangrijke dingen die een assistent moet weten. Door middel van opdrachten tijdens de les, die je als assistent moet doen, werk je een cursusmapje door en na 19 opdrachten ontvang je een diploma Junior Assistent niveau 1.

Organiseren
Maar er zijn meer activiteiten mogelijk binnen KDO. Wat dacht je van het helpen bij het organiseren van activiteiten. Dat kunnen wedstrijden zijn, maar ook leuke activiteiten die vanuit de jeugdcommissie georganiseerd worden. Je loopt dan tijdens je maatschappelijke stage mee met de jeugdcommissie en helpt bij het organiseren en uitvoeren van de activiteit. Dit kan van alles zijn: speldag, instuif, disco, sponsoracties en nog veel meer.

Anders
Is organiseren of assisteren niet echt jouw ding? Bij ons kun je nog veel meer doen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden om je maatschappelijke stage in te vullen: jureren, wervingsacties opzetten, webmaster ondersteunen met de website, artikelen schrijven, foto’s maken, activiteiten voor de jeugd bedenken en draaiboeken maken.

Geen lid van KDO
Ben je geen lid van onze vereniging, maar zou je graag bij KDO je maatschappelijke stage willen uitvoeren, dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.