Freerunnen1.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

Welkom bij KDO Apeldoorn, een veelzijdige gymnastiekvereniging!

In de huidige tijd kan echt niet meer worden volstaan met alleen maar gymnastieklessen. Daarom worden naast gymnastiek ook de sporten turnen, trampolinespringen, dansen, aerobic/sportfit 55+, en freerunnen aangeboden. Onder leiding van een enthousiast bestuur zorgt goed opgeleide technische leiding voor de invulling van deze diversiteit aan lessen. Er zijn lessen voor jong en oud en zowel op recreatief als selectieniveau.

Naast het wekelijkse sportaanbod verzorgt KDO veel nevenactiviteiten. Activiteiten als onderlinge wedstrijden, workshops, sportdagen, uitvoeringen en activiteiten rondom de feestdagen zoals bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest. Dit zijn extraatjes die we onze leden graag willen aanbieden.

Graag maken wij u deelgenoot van ons meerjarenbeleidsplan. Hierin vindt u onze plannen “Samen sportief op weg naar 2022” en verwoorden wij onze missie: “GV KDO is een club voor gymmend, turnend, springend en dansend Apeldoorn, waar sporters onder begeleiding van professioneel kader op een veilige manier plezier aan hun sport kunnen beleven. GV KDO staat open voor alle geledingen binnen de samenleving en is daardoor voor iedereen toegankelijk.” En visie “GV KDO wil met een professioneel kader, gymnasten, turners, springers en dansers op een veilige manier plezier aan hun sport laten beleven. Een club waar breedtesport wordt beoefend en ruimte is voor (sub)topsport en vernieuwend trendy aanbod. Bestuur en leiding van KDO werken in een duidelijke structuur samen aan de missie van GV KDO. GV KDO streeft naar een uitbreiding in samenwerking met externe partijen als buitenschoolse opvang, basisscholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, voorgezet onderwijs en andere Apeldoornse sportverenigingen.”

Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u dan gerust contact met ons op.