Vereniging.jpg
- - - Menu - - -

 Céline van Gerner te gast op Sportgala KDO!

 

Zondagmiddag 11 december 2016 organiseert KDO van 14.30-17.00uur in de topsporthal van het Omnisportcentrum een Sportgala met als gast top turnster Céline van Gerner. 

Tijdens de Olympische spelen 2012 in Londen was Céline van de partij. Als enige Nederlandse turnster turnde zij een fantastische wedstrijd met een nog nooit eerder behaald resultaat voor wat betreft het dames turnen op Olympisch niveau. Afgelopen Olympische spelen was zij 1 van de turnsters van het Nederlandse dames turnteam en behaalde zij met haar team in Rio een 7e plaats. Een historische gebeurtenis in het Nederlandse dames turnen. 

 

Naast Céline is te gast Renske Endel. Renske werd in 2001 – 2002 Wereld en Europees

Kampioene op de brug met ongelijke leggers. Een topturnster die sinds 2003 is gestopt met de topsport. Ze zette haar carrière voort met het creëren van eigen solo-acts en gelukkig zien we haar nog altijd terug in vele shows in het land. 

 

Ook Boy en Laura Looijen komen naar Apeldoorn met een Rhonrad act. 

Beiden gouden medaille winnaars op Wereld en Europese Kampioenschappen Rhonrad.

Al jaren verzorgen zij veel optredens bij gala’s, theaterproducties, variété shows, festivals en TV shows. Sinds 2016 eigenaar van ‘Circus Sensations’ van waaruit zij hun shows voorbereiden, maar ook workshops verzorgen.

 

Onze eigen KDO toppers zullen zeker ook aanwezig zijn en een optreden verzorgen.

TV sterren Max & Zilver bekend van het programma Super Kids. Twee mannen die inmiddels wat jaartjes ouder zijn en behoren bij de top van Nederland voor wat betreft het trampoline springen. Beide behalen ze vele zilveren en gouden medailles op nationale en internationale wedstrijden.

 

De Wall Jump demogroep. De enige Wall Jump groep in Nederland! Spektakel, coole tricks, spanning en sensatie tijdens hun optredens. Ook de Wall Jump demogroep is een veel gevraagde groep. Hoogtepunten tot nu toe zijn TV optredens in de programma’s Hollands Got Talent & Het slimste brein van Nederland.

 

Maar KDO heeft meer talenten en toppers die behoren bij de top van Nederland. Trampoline springers, turnsters, dansers en freerunners. Je gaat ze allemaal zien op het Sportgala!

 

Als lid van KDO kun jij voor maar € 2,50 deze toppers in actie zien. En vindt je het leuk om samen met het gehele gezin te komen; broertjes, zusjes, vaders, moeders, oma’s en opa’s betalen maar € 5,00 entree.

Ben je geen (gezins-)lid van KDO, maar wil je wel graag alle toppers in actie zien tijdens het Sportgala, dan is de entree prijs € 10,00.

 

Meet & Greet!

Onder de toeschouwers wordt een meet & greet verloot. Wil jij ook op de foto met je turn idool en handtekeningen ontvangen van al deze toppers, dan kom naar het Sportgala en win de meet & greet met o.a. Céline van Gerner, Renske Endel en Boy & Laura Looijen.

 

Het Sportgala wordt mede mogelijk gemaakt door het Omnisportcentrum en Fade-out. 


Wil je deze toppers live zien?, vul dan snel onderstaand fornulier in.

 

 

 There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.