Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

Een grote vereniging als KDO Apeldoorn draait op hulp van vrienden, vrijwilligers en sponsoren. Door vele krachten te bundelen, is het mogelijk om veel mensen in Apeldoorn laagdrempelig te laten genieten van sport. Niet voor niets is het motto van ons meerjarenbeleidsplan: SAMEN staan we sterk, SAMEN maken we er iets moois van en SAMEN maken we van KDO een vereniging waar je graag bij wilt horen. SAMEN iets bereiken staat hoog in het vaandel.

Zou uw bedrijf KDO ook willen sponsoren? Wij gaan graag met u in gesprek. Vraag ons sponsorbeleid op bij de verenigingsmedewerker van KDO, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Naast sponsoring is het ook mogelijk om KDO te steunen als “Vriend”. Op initiatief van één van onze ereleden werden de “Vrienden van KDO” per 1 januari 2013 in het leven geroepen. Een Vriend van KDO geeft ereleden, leden van verdiensten, donateurs, bedrijven en sponsoren de mogelijkheid om KDO Apeldoorn financieel te ondersteunen door middel van een eenmalige of jaarlijkse bijdrage. Zou u Vriend willen worden van KDO?
Download dit formulier voor meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden. De Vrienden van KDO bestaan op dit moment uit de volgende mensen:

- Mw. L. Jonker
- Mw. A. van den Hul
- Mw. R. van de Hulst
- Dhr. E. van Loo
- Mw. Ribbink
- Mw. Seynaeve
- Mw. T.J. Cornelissen
- Mw. R. van der Vlies
- Mw. B. Scheper
- Mw. R. Terlouw-de Grip