Na een bewogen periode breekt er een nieuw tijdperk aan voor KDO. Vier nieuwe gezichten en een oud-bekende schuiven bij Simone aan in het bestuur.

De huidige bezetting:
πŸ‘‰ Voorzitter: Paul T.
πŸ‘‰ Secretaris: Simone ten Hake – van Duren
πŸ‘‰ Penningmeester a.i.: Anne-Fokke De Vries
πŸ‘‰ Bestuurslid PR & communicatie: Samea Atmodimedjo
πŸ‘‰ Bestuurslid binding & behoud: Esmee van Rooij
πŸ‘‰ Bestuurslid dans: MariΓ«l Wijnberg

Ontzettend veel dank aan en waardering voor aftredend voorzitter Carwi Van Der Burgt. Vol passie en liefde voor de club is hij het avontuur aangegaan. Het was niet altijd makkelijk, maar tijd voor een goed gesprek of een lolletje was er hoe dan ook. Gelukkig hoeven we nog geen afscheid van hem te nemen. Carwi blijft zich inzetten voor onze vereniging en zal vanaf nu de website onder zijn hoede nemen (𝘴𝘡𝘒𝘺 𝘡𝘢𝘯𝘦π˜₯ voor de nieuwe ‘look’ πŸ˜‰).

Daarnaast ook heel veel dank aan Margo Cornelissen en Anne-Fokke de Vries voor jullie harde werk en inzet om de vereniging nieuw leven in te blazen. Zonder jullie had deze nieuwe periode er heel anders uitgezien. Anne-Fokke blijft nog tijdelijk actief als penningmeester en ook Margo blijft achter de schermen ondersteunen.

𝗒𝗼𝗸 π—―π—²π˜€π˜π˜‚π˜‚π—Ώπ˜€π—Ήπ—Άπ—± π˜„π—Όπ—Ώπ—±π—²π—»? 🀸
Je bent van harte welkom! We zijn nog op zoek naar een nieuwe penningmeester en bestuursleden voor de disciplines freerunnen, gym, turnen en trampolinespringen. Ben jij de perfecte kandidaat of wil je in gesprek komen? Laat van je horen door een mail te sturen naar info@kdoapeldoorn.nl en wie weet tot snel! πŸ‘‹

Chat openen
Hallo πŸ‘‹
Wij van KDO Apeldoorn willen je graag helpen. Wat kan ik voor je doen? Waar zou je informatie over willen hebben?