dans2.jpg

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kdoapeldoorn.nl/httpdocs/modules/mod_wsselectlist/helper.php on line 84
- - - Menu - - -

Hoe kan ik mij aanmelden als lid?
Het aanmelden als lid vindt plaats in de zaal bij de betreffende technische leiding. Het aanmeldings- / machtigingsformulier kunt u hier dowloaden, uitprinten en inleveren bij de leiding in de zaal.
Vindt u het prettiger en eenvoudiger om het online te doen, dat kan ook, klik dan op deze link.

 

Ik wil eens een kijkje nemen bij een les, kan dat?
U kunt altijd een les bijwonen en zelfs meedoen. De eerste twee lessen zijn gratis, maar wanneer u, uw zoon/dochter door wil gaan, dan dient u zich na deze twee lessen aan te melden als lid. Voor proeflessen is geen afspraak nodig. Bij de groepen met een wachtlijst is het echter niet altijd mogelijk om proeflessen te volgen. Dit gebeurt in overleg met de leiding.

Vanaf welke leeftijd kan mijn zoon/dochter deelnemen aan de peutergym-lessen?
Peutergym of ook wel ouder/kind gym staat open voor de leeftijd 1-4 jaar. Er wordt verwacht dat de peuter op eigen beentjes kan staan.

Mijn dochter is al lid van KDO en nu meld ik opnieuw een gezinslid aan, krijgt zij reductie op de contributie?
U krijgt geen reductie wanneer meerdere kinderen uit één gezin lid zijn van de vereniging. Ook niet wanneer een lid aan meer dan één lesactiviteit deelneemt. De contributie is met opzet laagdrempelig gekozen om de lessen toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk (jonge) mensen die zich lichamelijk en sociaal willen ontwikkelen in groepsverband.

Onze zoon heeft er ineens geen schik meer van en wil van gym af, maar ik heb net betaald. Krijg ik nu mijn geld terug?
De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd en gekoppeld aan het lidmaatschap dat slechts per kwartaal kan worden opgezegd. Uw zoon mag stoppen, maar u krijgt geen geld terug.

Is er een wachtlijst voor de les waar ik belangstelling voor heb?
Dat is op afstand niet altijd te zeggen. Indien er sprake is van een wachtlijst, deelt de leiding dit vooraf aan u mee. Het is altijd mogelijk de les bij te wonen. De leiding kan dan aangeven of u deze les ook mee zou kunnen doen als proefles. Het hangt ervan af hoeveel deelnemers en de assistenten aanwezig zijn i.v.m. veiligheid.

Wat kost een les bij KDO?
Deze kosten kunt u terugvinden in het contributie-overzicht.

Komen er nog meer kosten bij?
Als nieuw lid betaalt u naast de basiscontributie € 5,00 aan inschrijfgeld/administratiekosten. Tevens dient elk lid van KDO Apeldoorn, lid te zijn van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). Deze contributie wordt bij de eerste contributieberekening van een nieuw lid berekend. Voorts wordt deze bijdrage eenmaal per jaar bij de contributie van het 1e kwartaal meeberekend.

Wat moet je aan op de gym-/jazzdansles?
Makkelijke kleding waarin je je goed kunt bewegen (legging/T-shirt). Liefst geen zware sportschoenen, maar turnschoentjes of blote voeten. Wanneer je met je groep een uitvoering hebt, maak je afspraken over de kleding die je aantrekt.

Waarom moet ik als lid voor de KNGU betalen en waar staat deze afkorting voor?
KNGU staat voor Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Elk lid van een gymnastiekvereniging  dient daarvan lid te zijn. Onder die vlag mag ook KDO lessen organiseren in verenigingsverband, optreden en deelnemen op wedstrijdniveau. Daarnaast ondersteunt de KNGU verenigingen door middel van advies, trainingen en organisatie van wedstrijden. Tot slot zijn al onze leden en leiding verzekerd, als zij lid zijn van de KNGU.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Het lidmaatschap wordt tenminste aangegaan voor de duur van één kwartaal. Beëindiging van het lidmaatschap kan daarom ook uitsluitend per kwartaal plaatsvinden. De leden dienen dit schriftelijk, per mail of via dit opzegformulier uiterlijk 10 dagen voor het kwartaal waarin men wil stoppen, kenbaar te maken bij de leden- en contributieadministratie.

 

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op met onze verenigingsmedewerker, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.